Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Δευτέρα 4 Απρίλη στο ΧΙΛΤΟΝ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Από την συνάντηση της γραμματείας της πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλογικοτήτων από εργασιακούς χώρους, γειτονιές, συνδικαλιστών και αγωνιστών.


… Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις συνδικαλιστικές δυνάμεις, σε κάθε σωματείο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε κάθε αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας σε μια ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα για τις επόμενες κρίσιμες  μέρες.

· Καλούμε τη Δευτέρα 4 Απρίλη στις 5 το απόγευμα σε μαζική συγκέντρωση στο Hilton. Εκεί, που καταλύουν οι θεσμοί και διαπραγματεύεται η κυβέρνηση την σφαγή μας, να βροντοφωνάξουμε: Είστε ανεπιθύμητοι!  Δεν θα υπογράψετε την συμφωνία καταδίκη μας!
· Επιδιώκουμε η απεργία στις 7 Απρίλη να γίνει  αφετηρία μιας παρατεταμένης συγκρουσιακής μάχης με πανεργατικά και παλλαϊκά χαρακτηριστικά έξω από τα σχέδια τους.
· Στις 8 Απρίλη, αμέσως μετά την απεργία, οργανώνουμε και προετοιμάζουμε νέα συνέλευση αγώνα για  να αποφασίσει  το περιεχόμενο και τις μορφές των δράσεων για την συνέχεια.

Αποφασιστική κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τώρα!



1 σχόλιο:

  1. Αποφάσισε να καλέσει και η ΑΔΕΔΥ στη λογική ότι αυτή η βδομάδα πρέπει να έχει ευκαιρίες για επαναδραστηριοποίηση του κινήματος. Σωατό στα λόγια, αλλά να δούμε και την πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή