Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 6.30μμ, ΧΑΥΤΕΙΑ



        Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
         για το συντονισμό καλεί σε κινητοποίηση

·        ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

          ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ  ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ

              Ενάντια σε ασφαλιστικό, φορολογικό και τα άλλα μνημονιακά μέτρα

           ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!


Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και για ψήφιση μετά το Πάσχα το νομοσχέδιο ταφόπλακα στη κοινωνική ασφάλιση (ακόμη χειρότερο από το αρχικό σχέδιο) και το νομοσχέδιο νέας φορολεηλασίας.

Όμως, σταματημό δεν έχουν. Προετοιμάζουν  ταυτόχρονα και παράλληλα  επιπλέον μέτρα ύψους 3,5 δις σε βάρος μας, όπως την απελευθέρωση των απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, τον περιορισμό και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, την παράδοση των "κόκκινων" δανείων στα χρηματιστηριακά αρπακτικά. Επιδιώκουν  να νομοθετήσουν προληπτικά ένα 4ο φαρμακερό μνημόνιο.

Δίνουμε την μάχη τώρα! Τα ψέματα τελείωσαν

ΜΠΛΟΚΟ στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα στο ασφαλιστικό και την φορολεηλασία για να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κεφαλαίου - Κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ.

Παλλαϊκός - Πανεργατικός ξεσηκωμός παντού, με απεργίες, καταλήψεις, μαζικά συλλαλητήρια και κάθε μέσο και κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.

ΚΑΛΟΥΜΕ σε νέα ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ την Πέμπτη 5 Μαΐου

Καλούμε σε Συνέλευση τα σωματεία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κάθε αγωνιστή και αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζόμενων, ανέργων και νεολαίας για μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα, πριν τη ψήφιση των μέτρων στη Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου