Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤΚαλούμε τους εκπαιδευτικούς και τους άλλους εργαζόμενους
να πάρουν μαζικά και μαχητικά μέρος στην διαδήλωση 
της ΔΕΘ και στην συγκέντρωση στην Καμάρα 
το Σάββατο,   5 Σεπτέμβρη, στις 6μμ

 ------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona

·         Να διαδηλώσουμε και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε παλιά και νέα Μνημόνια και στις κυβερνήσεις,  που τα εφαρμόζουν. ΟΧΙ στο μνημονιακό μέτωπο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ.

·         Να αντισταθούμε στην κατεδάφιση και των τελευταίων δικαιωμάτων σε εργασία, ασφάλιση, υγεία, εκπαίδευση, δημοκρατία.

·         Να προβάλουμε την  ανάγκη ενός μαχητικού, οργανωμένου κινήματος αντίστασης, ανατροπής και ρήξης με  κεφάλαιο -ΕΕ – ΔΝΤ, αμφισβήτησης των «μονόδρομων τους», σε βάρος της ζωής μας. Για να ανοίξουμε και να περπατήσουμε το δρόμο των δικών μας αναγκών.

·         Να συμβάλουμε ώστε να  ηττηθούν ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, η στάση αναμονής και κατευνασμού της λαϊκής οργής. Το νέο μνημόνιο δεν θα είναι μια παρένθεση, που θα μας δώσει το χρόνο να σηκωθούμε ψηλότερα. Παρένθεση θα γίνει μόνο μέσα από εργατικούς και λαϊκούς αγώνες.

Καλούμε σε αγωνιστική συστράτευση τους εκπαιδευτικούς  στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ως πρώτο σταθμό για την αγωνιστική απάντηση που πρέπει να δοθεί με τον πιο μαχητικό τρόπο σε όλη την επόμενη περίοδο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου