Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Εμπρός για την 11η κινητοποίηση το 2019 !!!



ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής

Άνω Λιόσια, 10 Μαρτίου 2019,

ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!! 

Νέα 11η πανεκπαιδευτική κινητοποίηση,
στις 14 Μάρτη, στη 1μμ στα Προπύλαια 

Ο αγώνας από τον Μάρτη του 2018 με αποκορύφωμα τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις του φετινού Γενάρη, κι ως τώρα συνολικά οι κινητοποιήσεις έχουν φτάσει τις 10, άσκησε μεγάλη πολιτική πίεση και υποχρέωσε την κυβέρνηση σε σοβαρές καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προσοντολόγιου. Έτσι, με βάση όσα αποκαλυπτικά συνέβησαν στις 4 Μαρτίου στην παράσταση διαμαρτυρίας στον ΑΣΕΠ, με βάση την ενημέρωση από τους εκεί υπεύθυνους, τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια αμφισβητούν άμεσα την εφαρμογή του νόμου για φέτος!
Το ζήτημα της κατάργησης του νόμου για το προσοντολόγιο, με αρχή να μην εφαρμοστεί φέτος είναι ανοιχτό. Επομένως, πρέπει να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας!!! Έτσι, καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στις 14 Μάρτη, στη 1μμ στα Προπύλαια. Κηρύσσουμε 2 ώρες διευκολυντική στάση εργασίας 12μμ με 2μμ.
·         Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
·         Κατάργηση του νόμου 4589/19 για το προσοντολόγιο
·       Μαζικοί διορισμοί με βάση τις ανάγκες της εκπαίδευσης και αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία! Καμιά απόλυση αναπληρωτή!
·       Ενάντια στην αξιολόγηση, αλλά και την υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης
·      Αξιοπρεπείς μισθοί για όλους (κατ. μισθός, αυξήσεις, δώρα, αναδρομικά κλπ)
Η απάντηση στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης είναι οι μαζικοί αγώνες διαρκείας. Καλούμε το ΔΣ της ΟΛΜΕ, επιτέλους, να προχωρήσει σε αγωνιστικές αποφάσεις και να μην κρύβει την αδράνεια της πίσω από τις λειψές αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ ή της ΔΟΕ και να στηρίξει την κινητοποίηση της 14ης Μάρτη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου