Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Έγινε στις 19/7 η 2η Παρέμβαση στην Περιφέρεια


Νέα παρέμβαση στην Περιφερειακή Διεύθυνση

 Α/βάθμιας κ Β/βάθμιας Εκπ/σης Αττικής


Θα γίνει νέα παρέμβαση από ΕΛΜΕ της Αττικής στην Περιφερειακή Διεύθυνση (οδός Τσόχα)  την Παρασκευή 19/7.  Έχουν συγκεντρωθεί όλα τα ως τώρα στοιχεία για τα τμήματα σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και επιβάλλεται να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν περικοπές τμημάτων.

Επισημαίνουμε και πάλι το βασικό μας αίτημα. Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα των ΓΕΛ και τους τομείς και τις ειδικότητες των ΕΠΑΛ να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου. Και στη συνέχεια είναι ανάγκη να εγκριθούν όλα τα ολιγομελή τμήματα γενικής παιδείας, ομάδων προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων πανελλαδικά και με έμφαση στις περιοχές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προβλήματα (νησιωτικές, ορεινές, απομακρυσμένες κλπ).

Να τονίσουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχουν προτάσεις θετικές και αιτιολογημένες για όλα τα εκκρεμή τμήματα από τα σχολεία στις Διευθύνσεις κι από κει στις Περιφέρειες και τέλος στο Υπουργείο. Δεν πρέπει να χαθεί κανένα τμήμα σε κανένα από αυτά τα επίπεδα, μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από το Υπουργείο.

Επομένως, θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί όλα τα αναγκαία στοιχεία από τα σχολεία μας και τις Διευθύνσεις για όπου γνωρίζουμε ότι προκύπτει πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου