Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση της ΕΛΜΕ το Σάββατο, 7 Μάρτη

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ανοικτή συζήτηση με θέμα: "τα κινήματα στην εποχή της δικτατορίας των αγορών" Διοργανώνεται από το σωματείο μας το Σάββατο, 7/3/15, στις 7μμ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, στη Λεωφόρο Φυλής.

Απευθυνόμαστε σε σωματεία, συλλόγους και συλλογικότητες και ενεργούς πολίτες που δραστηριοποιούνται και αγωνίζονται στο Δήμο Φυλής ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο της μεγάλης κρίσης. Αναπτύσσουν δράσεις και αγώνες που έχουν στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των υπόλοιπων πολιτών, την προστασία των κοινωνικών και λαϊκών δικαιωμάτων απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση των πολυεθνικών και του κεφαλαίου. 

Θέλουμε  αυτό το Βήμα Διαλόγου να αποτελέσει και πεδίο όπου θα προσεγγίσουμε κριτικά  σημαντικά  θέματα της καθημερινότητας και της δράσης μας, αλλά και πεδίο συνεργασίας και κοινών δράσεων και αγώνων. Αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή μας η συνεργασία με σωματεία και συλλογικότητες και αυτή η επιλογή αποτυπώνεται στις αποφάσεις των ΓΣ και στη δράση μας.  Προσβλέπουμε σταθερά στη συνέχιση αυτής της επικοινωνίας και της συνεργασίας. 

                                                                        Το ΔΣ της ΕΛΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου